Mèdia 18/06/2021

La CCMA obre una nova convocatòria de formats culturals

L'ens busca nous productes audiovisuals tant per al 33 com per a les seves plataformes digitals

ARA
1 min
01. El PSC acusa TV3 de remar a favor del Procés.   02. David Pérez presidirà la comissió parlamentàriade control a la CCMA.

BarcelonaLa Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) i l’Institut Català de les Empreses Culturals (ICEC) han anunciat la quarta convocatòria per a la cerca de nous formats televisius que estiguin vinculats a l'àmbit de la cultura. Amb aquest conveni entre totes dues institucions es busca impulsar el talent jove i nodrir el 33 i les plataformes digitals de la Corporació amb projectes innovadors.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Segons ha detallat la CCMA, aquesta convocatòria, que estarà oberta fins al 16 de juliol, preveu contractar un mínim de cinc projectes audiovisuals que destaquin tant pel seu contingut com pel seu format. L'ens ha remarcat que a l'hora de fer la tria es valorarà especialment l'ús de nous llenguatges audiovisuals i que es proposin formats adaptats a diferents plataformes de difusió. De la primera fase de selecció en sortiran vint projectes que seran convocats a una sessió final de pitching en què s’escolliran els finalistes. La presentació dels projectes s'ha de fer a través de la web de la CCMA.

La primera crida per a la cerca de nou talent es va fer el setembre del 2018, mentre que la segona i la tercera es van convocar l'abril del 2019 i el setembre del 2020, respectivament. D'aquelles convocatòries en van sortir alguns dels programes que s'han pogut veure recentment a la televisió pública catalana com ara Celebrem! o A2Veus.

stats