Mèdia 31/07/2017

Un ciberatac contra HBO acaba amb la filtració de material de 'Joc de trons'

Entre el material filtrat hi ha el guió de l'episodi 4 de la setena temporada de 'Joc de trons', a més de nous episodi, encara per estrenar, de 'Bellers room 104'

Ara
1 min
'Joc de trons' ha estrenat la setena temporada amb grans xifres d'audiència

BarcelonaHBO ha patit aquest dilluns un cibertac que ha acabat amb un robatori massiu de dades. 1,5 terabites d'informació confidencial han estat sostrets dels ordinadors de la companyia audiovisual, que ha vist com es filtraven a la premsa dades d'algunes de les seves sèries, entre les quals la popular 'Joc de trons'.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Els pirates informàtics han enviat un correu electrònic a diferents mitjans de comunicació alertant que hi havia nou material disponible d'alguns dels èxits més importants de la plataforma. Entre el material filtrat hi ha el guió de l'episodi 4 de la setena temporada de 'Joc de trons', a més de nous episodi, encara per estrenar, de 'Bellers room 104'.

Els pirates han assegurat que faran nous lliuraments del material al qual han tingut accés els pròxims dies. La companyia, per la seva banda, s'ha limitat a dir en un comunicat que està treballant amb la policia i experts en ciberseguretat per tal de protegir les dades.

L'atac contra HBO és el primer que pateix aquesta plataforma, però aquest tipus de pirateig informàtic ja s'ha produït anteriorment. Entre les víctimes, Netflix i Sony.

stats