Televisió
Mèdia 15/01/2014

Joel Joan prepara una nova sèrie que s'estrenarà a TV3 al setembre

L'actor ha explicat a RAC1 que ell mateix serà el protagonista de la ficció, que serà "d'humor descabellat"

Ara
1 min
Joel Joan, president de l'Acadèmia de Cinema Català

BarcelonaJoel Joan tornarà a TV3 al setembre, i ho farà com a autor i com a protagonista d'una nova sèrie. L'actor ho ha explicat aquest dimecres en una entrevista a 'El món a RAC1', en què ha assegurat que té "un contracte de guió" amb la cadena i que ja n'ha començat a escriure l'argument. Joan promet que la nova sèrie "sorprendrà" i que serà d'un "humor descabellat" que "no deixarà indiferent a ningú". "Serà un nou gènere. No és ni 'Plats bruts', ni 'Porca Misèria', ni 'Poblenou' ni res del que he fet fins ara", ha afegit.

Inscriu-te a la newsletter series Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Pel que fa al repartiment, l'actor deixa clar que ell mateix serà el protagonista "absolut" de la sèrie. "Ja que m'ho escric, m'ho dono", ha argumentat. "És una mica autoparòdica: faig de jo mateix", ha explicat, i ha avançat que "Roger Coma també farà de Roger Coma", tot i que no ha donat més detalls del càsting. "M'he convertit en un 'cantamañanas' i l'he anat embolicant cada cop més en la meva vida. Potser em toca passar factura, fer una mica de teràpia i fotre-me'n molt de mi mateix", ha reflexionat.

"És una sèrie amb uns paràmetres diferents", ha assegurat Joan. Segons ell, es tracta d'una producció "molt experimental" que "jugarà amb la realitat", i justament TV3 li ha donat llum verda perquè "és el moment d'intentar nous formats". En aquest sentit, ha assenyalat que és un format que no s'inventa ell, sinó que "els americans i els anglesos ja fa temps que ho fan", i s'ha referit a sèries com 'Episodes' o 'Seinfeld', i a figures com Larry David o Louis C.K.

stats