Mèdia 30/04/2015

Kate Winslet, al RAR d'aquest diumenge

Les connexions a partir de l'actriu porten el suplement a un munt d'escenaris insospitats: des de Tarangog, la desconeguda ciutat russa on va néixer Anton Txékhov, fins a la recambra de NeXT, l'aventura empresarial que va encapçalar Steve Jobs quan el van fer fora d'Apple

Ara
1 min
rar

BarcelonaLa torbadora Juliet de 'Criatures celestials' (1994), la càndida Marianne de 'Sentit i Sensibilitat' (1995), la decidida Rose de 'Titanic' (1997) o l'enigmàtica Hanna d''El lector' (2008). Alguns dels millors personatges cinematogràfics femenins dels últims 20 anys tenen les faccions de Kate Winslet. L'actriu britànica protagonitza aquest diumenge un RAR tan heterogeni com les dones que ha interpretat al llarg de la seva carrera.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Malgrat haver sigut nominada en sis ocasions, Kate Winslet només ha guanyat un Oscar. Va ser el 2008 pel seu paper a 'El lector'. Al film, un adolescent i una misteriosa revisora de tramvia al Berlín dels anys 50 coincideixen per atzar i inicien una sèrie de trobades sexuals. Ella descobrirà un gran plaer en les emocions que li transmeten les pàgines dels llibres que el jove Michael li llegeix en veu alta. Entre aquestes lectures, la de La dama del gosset, de Txékhov. A partir d'aquest lligam la revista es trasllada a Taganrog, la desconeguda ciutat russa on va néixer l'autor, i ens descobreix la seva història i vida actual.

A més, el RAR repassa el llistat d'actrius que, com Kate Winslet, s'han negat a modificar el seu físic amb l'ajuda de la cirurgia i explora la potència lírica de tenors tan irresistibles com Mario Lanza, la veu que enamorava la Juliet de Criatures Celestials. Per últim, Steve Jobs (2015), l'última pel·lícula que ha rodat Winslet, és l'excusa perfecta perquè la revista expliqui la història de NeXt, l'aventura empresarial que va dirigir Steve Jobs als anys 80 després de ser acomiadat per Apple.

stats