Mèdia 11/06/2021

L'ARA guanya una medalla de plata als premis Laus per l'interactiu 'Infertilitat, l'altra cara de la maternitat'

El projecte també va ser nominat a l'abril als premis European Press

ARA
2 min
interactiu infertilitat

BarcelonaEl diari ARA ha sortit victoriós de la seva nominació als premis Laus de disseny 2021 per la peça Infertilitat, l'altra cara de la maternitat en la categoria de millor website, per la qual ha obtingut una medalla de plata. Aquests premis de disseny són considerats els més importants de Catalunya i d'Espanya i també tenen un gran prestigi a escala internacional. L'ARA ja havia guanyat tres Laus en anteriors edicions. Infertilitat: l'altra cara de la maternitat és un reportatge que recupera les històries de diverses dones i parelles que han experimentat dificultats per concebre. L'autoria de l'interactiu, publicat el 7 de febrer del 2020, és de Lara Bonilla (text), Francesc Melcion i Sara Cabarrocas (fotografia), Ricard Marfà (direcció d'art i disseny) i Idoia Longan, Jordi Guilleumas i Marc Funollet (programació).

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Els premis Laus estan organitzats per l'Associació de Dissenyadors Gràfics i Directors d'Art de l'associació privada Foment de les Arts i del Disseny i daten del 1961. Cada any els premis Laus reconeixen els millors projectes en més de 50 apartats de cinc categories: disseny gràfic, digital, publicitat, audiovisual i estudiants. Els Laus, segons expliquen des de l'organització, promouen el disseny, projecten la seva importància cultural i econòmica per a la societat i donen suport a l’entorn professional.

L'interactiu Infertilitat: l'altra cara de la maternitat ja va ser nominat recentment a uns altres premis. A l'abril va ser nominat en la categoria d'innovació als premis European Press, que reconeixen cada any els millors treballs periodístics fets en 47 països europeus. Aquests guardons són una iniciativa de set organitzacions europees amb estrets vincles amb el sector de la informació, com ara The Guardian Foundation, The Politikien Foundation o The Thomson Reuters Foundation.

stats