Mèdia 03/12/2013

La tele que ens espera: Patricia Conde torna als migdies

'Zapeando' i el 'Quèquicom' són dues de les recomanacions d'avui

Joan Callarissa
1 min
Patricia Conde / LASEXTA

BarcelonaTres recomanacions de la televisió d'avui:

  • A les 23.05, el 33 presenta un nou capítol de 'Generació digital', amb Sílvia Abril, Lluís Puig, el fisioterapeuta més mediàtic, i les millors aplicacions per als amants de la televisió. Lluís Puig explicarà com protegir-se dels mals digitals. S'ensenyarà quines són les millors posicions per no prendre mal quan es passen molts hores amb mòbils, tauletes i ordinadors. Es parlarà també d'un moment complicat a moltes cases: quan nois i noies comencen a demanar un mòbil. Dos experts donaran un bon grapat de consells per gestionar aquest moment de manera que totes les parts en surtin ben parades. Abril mostrarà el seu perfil digital.
  • Amb el reportatge de Georgina Pujol i Lluís de Baldomero 'Som els bacteris que mengem', el programa científic del 33 farà una explicació, a partir de les 22:00 hores, de com els bacteris són part del cos humà i alguns científics els han batejat com "l'òrgan invisible". De bacteris intestinals n'hi ha tants milions que arriben a pesar fins a un quilo i mig, com el fetge d'un adult. I donen un 10% de l'energia que les persones necessiten per viure.
  • Patricia Conde visita avui a les 15:45 hores el plató de 'Zapeando'. La presentadora que reapareix en un programa de televisió després d'haver estat mare, parlarà dels projectes en què ha estat implicada els últims temps. Com a bona coneixedora de la franja en què s'emet el programa, després de cinc anys al capdavant de 'Sé lo que hicisteis', es preveu que recordi amb Frank Blanco aquella època.
stats