Mèdia 15/03/2016

La Xarxa impulsa un informatiu conjunt per a les Terres de l'Ebre, el nord del País Valencià i el sud de la Franja

'Al dia Territoris del Sénia' s'estrenarà a l'abril i serà produït per Canal Terres de l'Ebre, Nord i Vídeo Ascó Televisió

Ara
1 min

BarcelonaEls territoris del nord i el sud del riu Sénia tindran a partir de l'abril el seu propi informatiu de proximitat. El Canal Terres de l'Ebre i la televisió Nord, amb seu a Morella, produiran conjuntament, amb la col·laboració de Vídeo Ascó Televisió i el suport de La Xarxa, el programa 'Al dia Territoris del Sénia', que resumirà cada dia, de dilluns a divendres, l'actualitat d'aquesta zona on viuen 300.000 persones i que malgrat pertànyer administrativament a diferents comunitats manté vincles socials, culturals i econòmics molt importants.

El nou informatiu tindrà una durada de mitja hora i començarà a les 22.00, de manera que ocuparà el 'prime time' dels canals de la zona. La seva àrea de cobertura inclourà quatre comarques catalanes (el Montsià, el Baix Ebre, la Ribera d'Ebre i la Terra Alta), tres de valencianes (els Ports, l'Alt Maestrat i el Baix Maestrat) i una d'aragonesa (el Matarranya).

stats