Mèdia 29/12/2013

Balanç de l'any 2013 i 'Tres anys de periodisme': els especials interactius de l'ARA

El procés polític que viu Catalunya, l'espionatge massiu dels EUA, la corrupció, l'atur, les xifres de l'any, les imatges més impactants... Tot en una nova web interactiva de l'Ara.cat, amb vídeos, àudios, gràfics i moltes fotos. I també podeu tornar a veure 'Tres anys de periodisme'

Ara
1 min
Promoció resum any 2013

BarcelonaT'imagines un recorregut per l'any 2013 en pocs minuts i amb vídeos, àudios, imatges, gràfics i textos? Això és el nou interactiu de l'Ara.cat.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Després de l'èxit de 'Tres anys de periodisme', en què explicàvem el que havia passat al món des que va néixer el diari, ara us presentem 'Consulta, atur, espionatge: 2013'.

Entreu-hi i anireu trobant els grans temes que han marcat l'any: la consulta, l'espionatge massiu dels EUA descobert per Edward Snowden, l'atur, la corrupció, els atacs a la llengua... També hi trobareu un repàs de l'any en xifres i en imatges, i un repàs de les persones que ens han deixat des de l'1 de gener.

Aneu fent baixar el cursor i cliqueu sobre les imatges per veure vídeos, escoltar àudios, desplegar gràfics i llegir articles relacionats amb cada tema.

El primer interactiu especial: 'Tres anys de periodisme'

El mateix sistema de navegació us servirà per navegar per l'interactiu 'Tres anys de periodisme', llançat per l'ARA el 28 de novembre per repassar els canvis que s'han registrat al món des que va néixer el diari.

Guia entrar

Cliqueu aquí per entrar a l'interactiu especial 'Tres anys de periodisme'

stats