COMUNICACIÓ
Mèdia 08/09/2011

Manel Fuentes es disculpa: “Ahir no vaig estar bé”

El periodista ha arrencat 'El matí de Catalunya Ràdio' de dijous demanant disculpes a Vicenç Navarro per la picabaralla que tots dos van mantenir

Redacció
1 min

BarcelonaEl presentador d'El matí de Catalunya Ràdio, Manel Fuentes, ha arrencat el programa d'aquest dijous amb un editorial en què demanava disculpes al catedràtic de la UPF Vicenç Navarro per la picabaralla dialèctica que tots dos van protagonitzar ahir en el programa. Aquestes han sigut les paraules del periodista: “Avui us he de dir que ahir no vaig fer bé la meva feina. Un entrevistador ha d'aguantar sempre el tipus, li diguin el què li diguin, i ha de deixar que l'entrevista s'expliqui de manera que els oients entenguin quin és el seu pensament. I això ahir no va passar prou a l'entrevista amb Vicenç Navarro. És veritat que ahir per antena ja vaig demanar disculpes als oients i que en acabar el programa ho vaig fer personalment amb el mateix Navarro i ens vam citar perquè vingués a l'estudi, i així poder-lo escoltar amb calma. Però crec que és obligatori que avui també li adreci les meves disculpes a través del micròfon. Som exigents en els arguments amb l'intent de perseguir sempre el fil de la veritat i, per tant, també som exigents amb nosaltres mateixos. Ahir no vaig estar bé i, avui, després d'una reflexió serena, us he de dir que això no tornarà a passar en aquest programa. M'hi comprometo públicament des d'aquest instant”.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Fuentes i Navarro van ser els protagonistes dimecres d'una tensa conversa en antena, que va acabar amb el catedràtic acusant el periodista de ser “molt maleducat”.

stats