Mèdia 28/05/2020

Marc Ribas es posarà a prova cada divendres a ‘Cuines al límit’

Prepararà un menú sencer en 20 minuts amb els ingredients que una família tingui a casa

Albert Castellví Roca
1 min
Marc Ribas presentarà 'Cuines al límit'

BarcelonaTV3 estrena aquest divendres (15.50 h), Cuines al límit, un nou programa que substituirà cada divendres el Cuines i en el qual el presentador habitual de l’espai, Marc Ribas, intentarà ajudar les famílies que s’hi posin en contacte a preparar un menú complet (primer plat, segon plat i postres) utilitzant només els productes que tinguin a casa. El xef, a més, s’ha proposat el repte d’elaborar els tres plats de l’àpat en només vint minuts, i proposarà a les famílies que també ho intentin.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Per participar a l’espai (que tindrà una durada aproximada de mitja hora) cal enviar un vídeo a través de WhatsApp al número 675 782 400, en el qual s’han de presentar els membres de la família i mostrar què tenen a la nevera i al rebost de casa. Cada setmana Ribas seleccionarà una d’aquestes famílies i, a través d’una videoconferència, s’interessarà pels seus gustos i les seves habilitats a la cuina. Basant-se en tota aquesta informació, els proposarà el menú i començarà a cuinar.

El primer programa estarà protagonitzat per una família de Vilanova del Vallès formada per deu persones (una parella amb vuit fills) que, a més, són vegetarianes.

stats