Televisió
Mèdia 20/08/2012

María Casado presentarà 'Los desayunos de TVE'

Raquel Martínez la substituirà al 'Telediario' del cap de setmana, mentre que Marta Jaumandreu conduirà l'informatiu dels vespres. Ana Blanco segueix al capdavant de l'edició del migdia

Ara
1 min
María Casado

BarcelonaLa periodista catalana María Casado serà la nova presentadora de 'Los desayunos de TVE', en substitució de la destituïda Ana Pastor, segons ha informat aquest dilluns Televisió Espanyola en una nota en què detalla els nombrosos moviments de fitxes que es produiran al departament d'informatius de la cadena a partir del setembre.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Casado, doncs, abandonarà la conducció del 'Telediario fin de semana' i 'El debate de La 1'. En el primer cas, serà rellevada per Raquel Martínez –que seguirà fent parella amb Marcos López–, mentre que l'espai de debat quedarà en mans de Pilar García Muñiz, fins ara al capdavant del desaparegut '+Gente'.

Pel que fa al 'Telediario 2', que va quedar orfe després de la marxa de Pepa Bueno a la cadena SER, en aquesta nova etapa quedarà en mans de Marta Jaumandreu, que últimament havia presentat l'informatiu territorial de Madrid del canal estatal. En canvi, no hi ha novetats als migdies, en què Ana Blanco es manté com a presentadora de la primera edició del 'Telediario'.

També s'ha conegut aquest dilluns el nom de la nova presentadora d''Informe semanal', que serà Olga Lambea, i el dels conductors del 'Telediario matinal', Jesús Amor i Ana Belén Roy. Finalment, Ana Ibáñez es farà càrrec de l'espai 'La noche en 24 horas', que s'emet cada nit al canal de notícies de TVE.

stats