Mèdia 18/12/2019

'Merlí: sapere aude' tindrà segona temporada

Movistar+, plataforma en què s'emet, n'ha anunciat la renovació

Alejandra Palés
1 min
'Merlí: sapere aude' tindrà segona temporada

BarcelonaLes aventures del Pol Rubio a la universitat tindran continuïtat. Merlí: sapere aude, sèrie spin-off de Merlí que segueix la vida universitària de l'alumne preferit del professor de filosofia, s'ha renovat per a una segona temporada, segons ha anunciat el creador, Héctor Lozano, a través de Twitter. També ha celebrat el retorn el protagonista de la ficció, Carlos Cuevas, que ha dit que la renovació és "el meu primer regal de Nadal d'aquest any". La sèrie, que té una primera temporada de vuit episodis, es pot veure a Movistar+.

Merlí: sapere aude, que es va estrenar el 5 de desembre, arrenca tres setmanes després del final de la sèrie original, Merlí, que acabava amb la mort del personatge interpretat per Francesc Orella. Seguint el llegat del seu mentor, el Pol decideix estudiar la carrera de filosofia a la Universitat de Barcelona, on coneix una nova professora –la catedràtica d'ètica María Bolaño (María Pujalte)– que s'acabarà convertint en el seu nou referent. En aquesta nova etapa de la vida, el Pol, que sempre havia sigut el líder del grup, tindrà nous amics i haurà de trobar el seu lloc en un ambient en què ningú el coneix.

El salt de TV3 a Movistar+, que va arribar a un acord amb la pública per poder desenvolupar la continuació de la seva sèrie estrella, ha anat acompanyat d'un esperit més arriscat i una càrrega sexual més elevada de les trames.

Aquesta setmana, Movistar+ també va anunciar la renovació d'una de les seves sèries per a aquesta temporada, Vida perfecta, de Leticia Dolera.

stats