Mèdia 18/06/2021

Mor Frank Bonner, protagonista de la comèdia 'Ràdio Cincinnati'

La sèrie va ser una de les primeres ficcions internacionals que va emetre TV3

ARA
1 min
Frank Bonner a 'Ràdio Cincinnati'

El veterà actor Frank Bonner, que es va fer conegut per la seva participació a la sitcom de finals dels 70 i principis dels 80 Ràdio Cincinnati, va morir dimecres a l'edat de 79 anys, segons ha confirmat la seva família al mitjà nord-americà TMZ. Bonner patia demència de cossos de Lewy.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

La filla de l'actor, Desiree Boers-Kort, va fer una publicació en un grup de fans de Ràdio Cincinnati a Facebook en què agraïa el suport que va rebre el seu pare durant la seva malaltia. "Estimava els seus fans i fins als últims dies de la seva malaltia va estar signant autògrafs".

Ràdio Cincinnati, que explicava les desventures d'un grup de treballadors d'una emissora de ràdio, va ser una de les primeres sèries internacionals que va emetre TV3. Bonner, que va aparèixer en 88 dels 90 capítols de la sèrie, hi interpretava un comercial de l'emissora que sovint tenia problemes per tancar acords comercials amb les grans agències de publicitat. La seva característica indumentària el convertien sovint en el blanc de les burles dels seus companys de feina. Després del final de la sèrie, Bonner va reprendre el personatge a la seqüela The New WKRP in Cincinnati, que es va emetre del 1991 al 1993.

stats