Movistar+ cancel·la 'Reyes de la noche', que ja es preparava per a una segona temporada

La sèrie ficciona la guerra radiofònica entre José María García i José Ramón de la Morena

2 min
Javier Gutiérrez interpreta una versió fictionada de José María García

La guerra radiofònica de Reyes de la noche no tindrà continuïtat, malgrat que tant els seus creadors com els seus protagonistes ja havien parlat en públic d'una segona temporada. Segons avança en exclusiva Vertele, la plataforma Movistar+ ha decidit no fer una segona entrega d'aquesta dramèdia que ficciona el conflicte que va enfrontar durant anys dos dels referents de la ràdio esportiva, José María García i José Ramón de la Morena.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Segons detalla Vertele, el pla inicial era començar la fase de producció de la segona temporada al setembre i ja s'havia dut a terme tota la feina prèvia a l'inici de les gravacions. Finalment, però, la plataforma ha decidit per sorpresa no continuar amb la sèrie produïda per Zeta Studios.

A la sèrie, Javier Gutiérrez i Miki Esparbé interpretaven respectivament Francisco Javier Maldonado, més conegut com a Paco el Cóndor, i Jota Montes, que passen de mestre i deixeble a rivals. Els seus creadors sempre han remarcat que es tracta d'una ficció, tot i que tampoc han amagat la inspiració més que evident en la batalla radiofònica que durant els 80 i els 90 van lliurar José María García i José Ramón de la Morena, quan el primer presentava Supergarcía i l'altre estava al capdavant d'El larguero de la SER.

Dels dos periodistes que inspiren la sèrie només un d'ells ha donat la seva opinió sobre la ficció. José Ramón de la Morena, que presenta El transistor a Onda Cero, va rebre els actors per parlar de Reyes de la noche i els va dir què li havia semblat. "La sèrie és injusta amb García, sobretot quan s'entra en la vida familiar", va assegurar llavors De la Morena, que també es va queixar que caricaturitzava massa el conflicte i deixava de banda la bona ràdio que es feia. "Crec que els guionistes haurien d'haver enaltit més la ràdio de nit, el risc que tenia", va remarcar el periodista. En la mateixa entrevista, Javier Gutiérrez li va assegurar que molts mitjans no van entendre el que volia fer la sèrie.

stats