SÈRIES
Mèdia 31/10/2018

Naomi Watts, primer gran fitxatge de la preqüela de 'Joc de trons'

La sèrie, encara sense títol oficial, està ambientada milers d'anys abans que la ficció original

Ara
1 min
Naomi Watts, primer gran fitxatge de la preqüela de 'Joc de trons'

BarcelonaA l'espera de l'última temporada de 'Joc de trons', els seus creadors busquen com prolongar l'èxit d'aquest univers. I, de moment, una preqüela ambientada milers d'anys abans que l'acció que s'ha pogut veure a la sèrie original és l'opció escollida. Avui transcendia que aquest 'spin-off' no té encara títol però sí una primera estrella: Naomi Watts. La informació es filtra amb comptagotes i només se sap que interpretarà "una dona carismàtica de l'alta societat que amaga un fosc secret".

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Watts ha sigut aplaudida recentment per les seves interpretacions televisives en sèries com 'Gypsy' i l'última temporada de 'Twin Peaks'. Al cinema, ha aparegut a 'Lo imposible', 'Birdman' o 'Funny games'.

El seu personatge a la preqüela casa amb el que ha transcendit de la sèrie: que narrarà el declivi del món des de l'Edat dels Herois fins a l'època més fosca. El guió és obra de Jane Goldman, tot i que ha comptat amb la col·laboració de George R.R. Martin, l'autor de la saga original en la qual es basa la sèrie de la HBO.

stats