Sèries
Mèdia 08/07/2021

Netflix apuja els nivells de sucre amb la tercera entrega de 'Virgin river'

La sèrie, basada en les novel·les romàntiques de Robyn Carr, és un dels èxits de la plataforma

2 min
Els protagonistes de 'Virgin river'

BarcelonaNo sortirà a cap llista de sèries imprescindibles o de qualitat, però és un dels títols que més tirada tenen a Netflix. Virgin river, que en castellà s'ha traduït com Un lugar para soñar, torna aquest divendres a la plataforma amb una tercera temporada que portarà més problemes sentimentals per a la protagonista, la infermera Mel Monroe (Alexandra Breckenridge). La sèrie s'ambienta en un poble remot del nord de Califòrnia al qual arriba la Mel buscant una nova vida després de diversos traumes familiars. Un cop instal·lada coneix el Jack (Martin Henderson), el propietari del bar principal del poble i exmarine que va combatre tant a l'Iraq com a l'Afganistan.

Aquesta nova temporada resol el cliffhanger amb què es va acabar l'anterior, però això no vol dir que s'aturin els problemes per a la parella protagonista i per a la resta dels habitants del poble. Segons ha avançat Henderson, aquesta temporada donarà més espai i trames als veïns de la Mel i el Jack. "Crec que el més interessant d'aquesta entrega és que s'obre a altres històries i a noves relacions. El Jack i la Mel seguiran enfrontant-se a problemes sentimentals, però descobrirem moltes més coses de la resta dels personatges i dels seus dilemes privats", ha explicat Henderson a US Weekly.

Una trama que no estarà present en la sèrie és el covid, ja que els creadors de Virgin river l'entenen com un vehicle per a l'evasió. "Amb Virgin river vols escapar del teu món i crec que això és el que té de bonic la sèrie i aquest petit poble", assegura Breckenridge.

La sèrie de Netflix està basada en una saga de novel·les romàntiques de l'escriptora Robyn Carr, que va estudiar infermeria a la universitat, un element que la uneix amb l'heroïna dels seus llibres. La col·lecció Virgin river està formada per més d'una vintena de títols, així que Netflix té marge per seguir explotant la història d'amor entre la Mel i el Jack.

stats