Mèdia 12/12/2019

Nina torna a 'OT', però com a jurat

La cantant va ser la primera directora de l'acadèmia del 'reality'

Ara
1 min
Nina torna a 'OT', però com a jurat

BarcelonaTVE escalfa motors per a l'edició 2020 d'Operación Triunfo i ja ha revelat algunes de les novetats que tindrà el format. Entre altres coses, el talent show viurà el retorn de Nina, que va ser directora de l'acadèmia d'OT entre el 2001 i el 2004. En aquesta ocasió, la cantant, que torna al programa després de 15 anys, assumirà la funció de jurat del concurs.

Nina, que actualment té un centre d'educació, rehabilitació i entrenament del cos i la veu, estarà acompanyada en el jurat per Natalia Jiménez, excantant de La Quinta Estación; Javier Llano, director de les emissores musicals de la Cope; i Javier Portugués, més conegut com a Portu, director artístic freelance i exmembre del grup Modestia Aparte, que va ser popular als anys 80 i 90. D'aquesta manera, el jurat del 2020 es renova totalment respecte al de l'última edició, que es va emetre el 2018.

A part dels canvis en el jurat, el programa també va anunciar fa unes setmanes novetats en el claustre de l'acadèmia. Ivan Labanda serà el professor d'interpretació, en substitució de Javi Ambrossi i Javi Calvo, i la cantant Zahara assumirà les classes de cultura musical, que en l'última edició anaven a càrrec de Miqui Puig.

stats