Mèdia 18/11/2019

Ivan Labanda i la cantant Zahara, professors de la nova edició d''Operación Triunfo'

L'actor del 'Polònia' serà el professor d'interpretació de l'acadèmia

Ara
2 min
Ivan Labanda i la cantant Zahara, professors de la nova edició d''Operación triunfo'

BarcelonaLa pròxima edició Operación Triunfo, que s'estrenarà a TVE el 2020, comptarà amb noves cares en el claustre de professors de l'acadèmia musical. L'actor Ivan Labanda, que actualment forma part de l'equip del Polònia, serà l'encarregat d'impartir les classes d'interpretació, mentre que la cantautora Zahara es posarà al capdavant de les lliçons de cultura musical que rebran els triunfitos.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Labanda, amb una llarga trajectòria en el món de la interpretació, la locució i el doblatge, agafa el relleu a Javier Ambrossi i Javier Calvo –més coneguts com els Javis–, que no poden participar en la nova edició d'OT perquè tenen un contracte vigent amb el grup privat de televisió Atresmedia. En l'última edició, la del 2018, els Javis tampoc havien de ser professors, però, finalment, a mitja temporada van tornar per substituir la que en principi era la seva suplent, Itziar Castro. Actualment els Javis es troben treballant amb Atresmedia en la producció d'una sèrie sobre la vida de La Veneno.

Ivan Labanda i la cantant Zahara, professors de la nova edició d''Operación triunfo'

Per la seva banda, Zahara, que porta vint anys de carrera musical, substitueix Miqui Puig, que va ser qui va impartir les classes de cultura musical a OT 2018. Abans d'ell, l'encarregat d'aquestes lliçons havia sigut Guille Milkyway. La relació de Zahara amb el format va començar el 2017, tot i que mai hi ha treballat. Durant l'emissió d'aquella edició, la que va guanyar Amaia Romero, es va declarar fan del programa a les xarxes, va visitar l'acadèmia i va acabar cantant al costat de la guanyadora i Aitana Ocaña en el concert especial que el talent show va fer a l'estadi Santiago Bernabéu. La cantant nascuda a Úbeda (Jaén) té cinc discos publicats –l'últim, el 2018– i ha col·laborat amb bandes com Love of Lesbian, La Habitación Roja o Maga.

Actualment, OT es troba en fase de càsting i, segons ha anunciat RTVE, la selecció final de concursants tindrà lloc els dies 25, 26 i 27 de novembre a Barcelona. Fins ara s'han celebrat proves en nou ciutats diferents, a les quals s'han presentat més de 10.000 persones.

stats