El nou 'Sexo en Nueva York' tindrà un personatge llatí no binari

La producció ha explicat la intenció que la sèrie sigui més diversa

1 min
La nova temporada comptarà només amb tres de les quatre protagonistes originals

BarcelonaLa continuació de Sexo en Nueva York, que es titularà And just like that..., comença a agafar forma. Segons ha avançat la producció, un dels personatges que supliran l'absència de Samantha Jones –Kim Cattrall va rebutjar participar en la nova temporada– serà una persona llatina no binària anomenada Che Diaz. El personatge l'interpretarà Sara Ramírez, que s'identifica com a no binària i que va donar vida a la doctora Callie Torres a Anatomía de Grey.

Sara Ramírez

Segons ha explicat HBO Max, Che Diaz és un personatge no binari i queer que presenta un podcast en el qual col·labora habitualment la Carrie (Sarah Jessica Parker). "La Che és una gran presència amb un gran cor i amb un podcast molt popular gràcies al seu sentit de l'humor extravagant i la seva visió progressista dels rols de gènere", remarca la plataforma. El nou personatge de Sexo en Nueva York s'emmarca en la decisió dels responsables de la producció de fer una sèrie més diversa i inclusiva. Amb la incorporació de Ramírez torna a recuperar el protagonisme a quatre bandes, com passava en l'original.

A banda de comptar amb nous personatges, And just like that... també tindrà algunes tornades sonades. Una d'aquestes podria ser la del personatge de l'Aidan, una de les exparelles de la Carrie, segons va avançar l'actor que l'interpretava, John Corbett. Qui no és tan clar que torni és Mr. Big (Chris Noth), el gran amor de la protagonista.

La tornada de Sexo en Nueva York tindrà deu episodis i, segons ha detallat la plataforma, mostrarà com les protagonistes –la Carrie, la Miranda (Cynthia Nixon) i la Charlotte (Kristin Davis)– encaren la vida i l'amistat als cinquanta anys. La sèrie encara no té data d'estrena.

stats