Ràdio

Òscar Fernández i Elisenda Carod presentaran el programa de tarda de Catalunya Ràdio la temporada vinent

Quim Morales s'afegeix a l'última hora d''El matí de Catalunya Ràdio', al costat de Joel Díaz i Charlie Pee

ARA
1 min
Òscar Fernández, en una foto d'arxiu

BarcelonaÒscar Fernández i Elisenda Carod presentaran a partir del curs que ve el magazín de tarda de Catalunya Ràdio. Serà el programa que agafarà el relleu de l'APM i l'Estat de Gràcia, que ha liderat Roger de Gràcia els últims cinc anys. Al nou projecte també s'hi podrà escoltar Empar Moliner, que fins ara copresentava amb Fernández l'informatiu dels migdies. El director de l'emissora, Saül Gordillo, ha avançat la notícia coincidint amb un mal EGM per a la pública. Segons ha explicat, comença una "nova etapa" i el programa suposarà un "canvi de registre". "Tenen un repte apassionant al davant", ha reblat.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

D'altra banda, el trasllat de Carod, que copresentava L'apocalipsi, fa que el programa caigui de la graella. Per substituir-lo, Catalunya Ràdio ha fitxat Quim Morales, actualment a RAC105, que presentarà el nou espai L'última hora del matí de Catalunya Ràdio, juntament amb Joel Díaz i Charlie Pee (que formava part de L'apocalipsi. La tercera apocalíptica, Elisenda Pineda, seguirà a l'emissora amb un projecte encara per tancar en una franja per determinar.

Fa poc, el director de Catalunya Ràdio també ha anunciat les renovacions de programes com Crims, El búnquer, La TdT, Popap i Adolescents XL.

La remodelació de les tardes buscarà acabar amb la fragmentació que hi havia fins ara, cosa que perjudica les dades de l'EGM, ja que l'estudi afavoreix els resultats dels programes llargs perquè acumula audiències. Serà un programa "de força hores", segons ha dit Gordillo, i farà la competència directa a Toni Clapés, a RAC1.

stats