Mèdia 17/05/2018

Pablo Chiapella serà ‘El foraster’ de TVE a partir d'aquest divendres

El format, de la mateixa productora, és calcat al de TV3, furgoneta taronja inclosa

Ara
1 min
Pablo Chiapella presentarà 'El paisano', la versió espanyola d''El foraster'

BarcelonaLa 1 estrena aquest divendres a les 22.10 h 'El paisano', la seva versió de l’exitós programa de TV3 'El foraster'. L’actor Pablo Chiapella, conegut pel seu paper a la sèrie de Telecinco 'La que se avecina', substitueix Quim Masferrer com a presentador, però aquest és pràcticament l’únic canvi que Brutal Media (que produïa el programa de TV3 i també el nou) ha introduït en el format: el grafisme, la música, l’estil de realització i el to de les converses i els monòlegs són pràcticament idèntics en tots dos programes, i fins i tot es manté l’icònic color taronja de la furgoneta amb què el presentador es mou pel territori.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Igual que feia Masferrer a Catalunya, Chiapella visitarà cada setmana un poble espanyol de menys de mil habitants i durant 48 hores conviurà amb els veïns per, finalment, resumir la seva experiència en un monòleg davant seu. La ruta començarà aquesta nit al municipi navarrès de Burgi i no està previst que passi per Catalunya en cap de les dotze entregues restants.

'El foraster' va tenir sis temporades a TV3, amb grans resultat. L’última es va acabar al febrer, però la crisi de l’IVA ha fet que, de moment, la cadena no l’hagi renovat.

stats