Fotoperiodisme
Mèdia 14/09/2022

Pau de la Calle guanya el premi Miravisions per un reportatge fotogràfic publicat a l'ARA

Juneda acollirà el 24 de setembre el lliurament de guardons i una jornada sobre fotoperiodisme

À.G.
1 min
La fotografia de Pau de la Calle guanyadora del primer premi

BarcelonaLa revista La Mira ha donat a conèixer els guanyadors i finalistes del premi Miravisions de fotoperiodisme, que enguany arriba a la segona edició. Pau de la Calle s'ha endut el guardó i 2.500 euros per un treball titulat Amor contra l'oblit, publicat a l'ARA i centrat en la història de la Fina, àvia de l'autor, que té Alzheimer. Aquest professional, a més, ha rebut el tercer premi, en aquest cas per Escriptors de trens, aparegut a El Periódico. El segon premi ha correspost a Joan Mateu Parra, per un treball sobre l'empresonament de Pablo Hasél, distribuït per Associated Press.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

L'ARA obté un altre reconeixement per a la seva fotògrafa Cèlia Atset: la seva fotografia Margareta, publicada en aquest diari, ha merescut una de les dues mencions especials. L'altra ha correspost a Adiva Koenigsberg per Tinc dues mares, publicada a VilaWeb.

El jurat de la segona edició del premi Miravisions era format per professionals de prestigi com Jordi Borràs, Emilio Morenatti, Samuel Aranda, Montserrat Armengou, Sandra Balsells, Teresa Ferré i Roser Vilallonga. Els premis es lliuraran el 24 de setembre al Mas Miravall, a Juneda, en el marc d'unes jornades de fotoperiodisme.

stats