Mèdia 02/03/2022

Paz Padilla, acomiadada de Telecinco "per incomplir la seva obligació com a presentadora"

La cadena argumenta que el 20 de gener va abandonar 'Sálvame' una hora i mitja abans de la seva finalització

2 min
Paz Padilla, en un moment de 'Sálvame'

BarcelonaLa trajectòria de la humorista i presentadora Paz Padilla a Mediaset ha acabat després de 13 anys de relació professional. El grup de comunicació ha decidit acomiadar-la argumentant que Padilla ha incomplert les seves obligacions com a presentadora. La informació, que va ser avançada per la revista Lecturas, ha estat confirmada avui per Mediaset, que detalla que han pres aquesta decisió després que el 20 de gener la presentadora abandonés el plató de Sálvame una hora i mitja abans de la finalització del programa.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Padilla, que va renovar el seu contracte de llarga durada amb Mediaset el juliol del 2021, era conductora de Sálvame des del 2009 i una de les presentadores estrella de Telecinco, com demostra la seva tria per conduir les campanades del 31 de desembre.

El 20 de gener Padilla va abandonar el plató de Sálvame, del qual era conductora aquell dia, després de discutir-se amb Belén Esteban, col·laboradora del programa. L'enfrontament entre totes dues es va produir després que Esteban qüestionés unes declaracions de Padilla, fetes durant una conversa a Instagram amb Anne Igartiburu i María del Monte, en les quals posava en dubte l'efectivitat de les vacunes per a la variant òmicron del coronavirus. Durant la seva intervenció, Padilla va assegurar que les seves paraules s'havien tret de context i que no era ni antivacunes ni negacionista. "Jo recomano a tothom que es protegeixi, però que vagi amb compte, perquè tenir la vacuna no t'eximeix del contagi", va dir la presentadora. Esteban, però, s'hi va enfrontar i li va dir que no es creia les seves paraules i que considerava que estava mentint. L'escalada de tensió va fer que Padilla abandonés el plató, i Mediaset s'agafa a aquest incident per justificar el seu acomiadament.

A Sálvame és força habitual que els col·laboradors abandonin el plató de manera sobtada quan es produeix una discussió amb un company. És menys habitual que aquestes sortides de to les protagonitzi el presentador o presentadora del programa.

stats