Mèdia 26/04/2018

El periodista de l'ARA Albert Solé serà el nou director del 'Diari de Sabadell'

L'editor sabadellenc Marc Basté ha comprat la capçalera, que va tancar per Setmana Santa, amb l'objectiu d'introduir-hi un gir multimèdia

àlex Gutiérrez
1 min
L'Albert Solé ha treballat a l'ARA des del primer dia.

BarcelonaEl 'Diari de Sabadell' ja té nou director: el periodista de l'ARA Albert Solé. Solé forma part de l'equip de l'ARA des del principi (2010) i s'incorporarà en breu a aquesta capçalera històrica del periodisme local amb l'objectiu d'introduir-hi un gir multimèdia.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Els propietaris del 'Diari de Sabadell' des del 1977, l'empresa Vallesana de Publicacions, va vendre la capçalera del rotatiu a l'editora Novapress Edicions, encapçalada pels també sabadellencs Marc Basté i Leo Torrecilla.

Basté, que en serà l'editor, i Solé treballaran plegats per implementar un nou model editorial que inclourà un redisseny del paper –que manté la seva periodicitat actual– i una nova pàgina web. "L'Albert Solé és la persona que necessitem per tirar endavant el projecte editorial del nou diari", explica Basté en l'edició de paper del 'Diari Sabadell' d'avui, on afegeix: "És un periodista ambiciós i rigorós que coneix bé la ciutat".

"No podia rebutjar l'oportunitat de dirigir el diari de casa meva i poder-lo adaptar als nous temps periodístics", explica Solé. "A l'ARA he après la manera de fer un diari seriós i modern i vull aportar tots aquests coneixements al nou 'Diari de Sabadell'", afegeix el nou director.

Albert Solé va néixer a Sabadell el 1977 i la seva primera feina periodística va ser precisament al 'Diari de Sabadell' quan encara feia la carrera. Llicenciat en periodisme a la UAB, ha treballat a l'edició de Rubí d''El Punt' (1999-2001), a Ona Catalana (2001-2002), a 'El 9 Esportiu' (2002-2010) –l'actual 'L'Esportiu', del grup 'El Punt Avui'– i a l'ARA (des del 2010). A l'ARA ha sigut subcap d'Esports, cap de Societat, subcap de Política i actualment treballa a l'edició digital.

stats