Mèdia 09/01/2019

El personal de La Xarxa demana la dimissió del conseller delegat

Consideren que Francesc Pena ha "creuat una línia vermella coaccionant una treballadora perquè rescindís el seu contracte"

1 min
El personal de La Xarxa demana la dimissió del conseller delegat

El comitè d’empresa de La Xarxa i el consell professional de l’ens van demanar ahir la dimissió del conseller delegat de l’organisme, Francesc Pena, en considerar que havia “creuat una línia vermella coaccionant una treballadora perquè rescindís el seu contracte”.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

En concret, denuncien que a la periodista se la va assignar al departament de continuïtat, amb unes funcions “que no corresponen al seu perfil professional”, i que se li va dir que, en cas de no acceptar, se li aplicaria l’article 41, mitjançant el qual es podia rescindir el seu contracte.

Finalment, la treballadora afectada ha decidit deixar La Xarxa, però aquest és el cinquè cas en què s’invoca l’esmentat article. Des de l’empresa, es recorda que l’ens -que depèn de la Diputació de Barcelona- no pot contractar més gent i, per tant, està obligat a fer moviments interns. Defensen que la realització moderna té un component de creació de contingut i recorden que als afectats se’ls ha ofert un pla de formació.

stats