Publicitat
Publicitat

Internet

La pàgina demana disculpes als propietaris de les imatges

Tanca la web on van aparèixer les fotografies de Piqué i Shakira

El portal assegura que un anònim va penjar les imatges, i els seus responsables han decidit tancar-lo temporalment en saber que ho havia fet il·legalment

La pàgina web on ahir a la tarda van aparèixer les esperades imatges de Piqué i Shakira sortint junts d'un restaurant està tancada. Shakiragallery.com, creada per seguidors de la cantant, ha col·locat un comunicat en anglès i castellà a la seva portada en què demana excuses als propietaris legítims de les imatges que ahir hi van aparèixer. Segons asseguren, qui va penjar les imatges a la pàgina va ser un usuari anònim, i els responsables del portal desconeixien que ell no era el propietari dels drets. La pàgina afegeix que tan bon punt van saber que no estava autoritzada a mostrar aquelles fotografies, va despenjar-les, i insisteix que ja "no estan disponibles" en aquell lloc. "Nosaltres no les tenim i no estem en condicions d'autoritzar-ne la publicació", continua el text.

El mateix comunicat indica que és habitual que siguin persones anònimes els que col·loquin fotografies a la pàgina, però que "el més probable és que es restringeixi aquesta funció a partir d'ara". En tot cas, diuen els responsables, la pàgina continuarà tancada fins que hagin trobat "una manera d'evitar aquesta situació en el futur". 

Postveritat

Més continguts de

Postveritat
PUBLICITAT
PUBLICITAT