Mèdia 03/02/2022

La plataforma SkyShowtime rep l’aprovació per operar a Europa

El servei té previst començar a treballar aquest 2022

1 min
Logotip de SkyShowtime que uneix els actuals de la plataforma americana Showtime i la britànica Sky

Nou actor en el mapa de serveis de streaming d’Europa. SkyShowtime, la plataforma impulsada per Comcast Corporation i Viacom CBS, ha rebut la plena aprovació regulatòria i, per tant, ja té llum verda per aterrar a Europa. La plataforma es va anunciar l’agost del 2021 i estava previst que estigués disponible a Espanya a partir del 2022. La intenció d’SkyShowtime és tenir presència a més de 20 mercats europeus (90 milions de llars).

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Després de l’aprovació, queda per saber quina serà la data d'inici d'emissions, quin catàleg tindrà i quina serà la tarifa de subscripció. A més d’estar present al mercat espanyol, SkyShowtime planeja la seva implantació a Albània, Andorra, Bòsnia i Hercegovina, Bulgària, Croàcia, Dinamarca, Eslovàquia, Eslovènia, Finlàndia, Hongria, Kosovo, Montenegro, Macedònia del Nord, Noruega, els Països Baixos, Polònia, Portugal, la República Txeca, Romania, Sèrbia i Suècia.

Des que es va anunciar la seva arribada, SkyShowtime ha fet èmfasi en el fet que oferirà més de 10.000 hores d’entreteniment de les diverses marques que formen el grup, com ara els canals Showtime i Sky, la plataforma Peacock o Paramount+. El nou servei, però, encara no ha avançat cap dels títols que formaran part del catàleg.

                                              

stats