Mèdia 29/07/2016

'Plats bruts' torna dilluns a TV3

La 'sitcom' de Joel Joan i Jordi Sànchez s'emetrà durant l'agost a les 20.00 h

Ara
1 min
'Plats bruts' torna dilluns a TV3

Barcelona'Plats bruts' torna a TV3. La mítica sèrie protagonitzada per Joel Joan i Jordi Sànchez ocuparà a partir de dilluns la franja prèvia al 'Telenotícies vespre', un espai que conservarà durant tot l'agost. TV3 ho ha anunciat per sorpresa aquest divendres al migdia, ja que fins ara havia avançat que la franja s'ocuparia amb redifusions de 'Veterinaris', com ja ha fet aquesta primera setmana de la temporada d'estiu. Així, cada dia, a partir de les 20.00, s'oferiran dos capítols de la sèrie.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

'Plats bruts', estrenada el 1999, s'ha convertit ja en tot un clàssic dels estius a TV3, i després de l'absència de l'any passat ara reapareix. Malgrat que s'ha emès en nombroses ocasions, la 'sitcom' continua atraient molts espectadors: l'últim cop que es va emetre a la franja de sobretaula, l'estiu del 2013, es va situar pràcticament cada dia entre els tres espais més vistos de la jornada. L'any 2012, a més, els lectors de l'ARA van escollir aquesta comèdia com la millor sèrie catalana de la història.

La sèrie està protagonitzada per dos companys de pis de caràcters totalment oposats: el David (Joel Joan) és un jove de classe alta, egoista i cregut que aspira a convertir-se en actor malgrat les seves poques aptituds; el Lopes (Jordi Sànchez), en canvi, és un locutor de ràdio de 34 anys, pessimista, hipocondríac i que arriba com pot a final de mes. Mònica Glaenzel, Anna Maria Barbany, Pau Durà, Lluís Villanueva i Montse Pérez interpreten la resta de personatges de la sèrie.

stats