Mèdia 06/11/2014

El PP no assistirà aquesta nit al '.CAT' sobre el 9-N

Ho ha comunicat el programa de TV3 a través de Twitter

Ara
1 min

BarcelonaEl PP de Catalunya ha declinat participar en el programa '.Cat' d'aquesta nit a TV3, on els partits polítics catalans havien de debatre sobre el 9-N, tal com ha explicat a Twitter el mateix programa.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Aquest dijous, a les 22.35, el programa –presentat per Ariadna Oltra– tenia previst parlar amb els representants de tots els partits polítics parlamentaris catalans per demanar-los els seus arguments a favor i en contra del 9-N i també com veuen l'endemà de la consulta. Finalment però, el PP de Catalunya ha "declinat" assistir al debat de la televisió pública. Segons ha explicat el programa a través del seu compte de Twitter, sí que hi seran Lluís Corominas, de CiU; Anna Simó, d'ERC; Àngel Ros, del PSC; Dolors Camats, d'ICV-EUiA; Inés Arrimadas, de Ciutadans; i Quim Arrufat, de CUP.

L'espai demana, aquesta nit, als partits polítics parlamentaris els arguments a favor i en contra del procés i també de la doble pregunta d'aquest diumenge. Segons va informar TV3 en una nota informativa, Oltra també "els plantejarà com veu cadascun d'ells l'endemà del 9-N". Els representants dels partits hauran de contestar a preguntes com: "Calen eleccions de caràcter plebiscitari?", "En quin moment?", "Com preveuen la possibilitat que el nou Parlament faci una declaració unilateral d'independència?", "Com i quan creuen que s'arribarà al final del procés sobiranista?" o "Serà possible en un moment o altre la celebració d'un referèndum definitiu acordat entre els dos governs?".

stats