Mèdia 30/03/2021

El PP demana al CAC que investigui TV3 pels comentaris de Karmele Marchante sobre Díaz Ayuso

La periodista va assegurar que la presidenta de Madrid és "una boja frenopàtica"

A.P.
2 min
Karmele Marchante durant la seva intervenció al 'Faqs'

El Partit Popular ha demanat al Consell de l'Audiovisual de Catalunya que obri una investigació a TV3 pels comentaris que Karmele Marchante va fer el Preguntes freqüents (FAQs) de dissabte sobre Isabel Díaz Ayuso. La petició, feta per Daniel Sirera, conseller del CAC des del 2012, detalla que vol que s'analitzi si la presentadora, Cristina Puig, va actuar correctament i si el programa va incomplir l'article 4 de la llei de comunicació audiovisual.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

En la seva intervenció en la darrera emissió del Preguntes freqüents, Marchante va dir que Isabel Díaz Ayuso és "una boja frenopàtica". Davant del comentari de la periodista, Puig contesta: "Caram". Marchante, que estava comentant la situació de Madrid pel que fa a la pandèmia, va continuar dient que molta gent anomena la presidenta de la Comunitat de Madrid "IDA", per les seves inicials, però també "perquè està penjada".

A la polèmica sobre les paraules de Marchante s'hi ha sumat Toni Cantó, exdirigent de Ciutadans i últim fitxatge de Díaz Ayuso per a la llista del PP a Madrid. L'actor assegura que TV3, cadena a la qual qualifica de "teleporqueria pública catalana", banalitza la salut mental donant espai a les paraules de Marchante.

Marchante es caracteritza per les seves opinions contundents. Recentment ha carregat contra el Sálvame, programa del qual va ser col·laboradora, i contra el seu presentador, Jorge Javier Vázquez. La periodista va fer una tirallonga de tuits amb comentaris despectius després que Kiko Matamoros i Jorge Javier Vázquez la mencionessin al programa. "M'acaben d'avisar que el cocaïnòman i lladre d'Hisenda estan parlant de mi en aquella deixalleria de Telecinco i el nan psicòpata no l'ha aturat. Els tinc amenaçats que com em mencionin canto", deia el primer dels seus tuits. La periodista continuava assegurant que va marxar del programa sense acomiadar-se perquè treballar allà era fer-ho en "un femer de molts camins: drogues, maltractament, bullying, misogínia...".

stats