Mèdia 11/11/2017

La Junta Electoral desestima la demanda del PP per impedir que TV3 retransmetés la manifestació d'aquesta tarda

Albiol considera "inadmissible" que la cadena sigui un "instrument d'agitació de l'independentisme"

Acn
1 min
Albiol porta a la Fiscalia de Menors l’ús de nens com a “escuts humans” el 8-N

BarcelonaTal com avança el canal 3/24, la Junta Electoral ha desestimat la demanda del PP de Catalunya (PPC) per impedir que TV3 pogués retransmetre la manifestació d'aquesta tarda. El PPC havia presentat un escrit davant la Junta aquest matí per demanar-li que impedís que TV3 retransmetés en directe la manifestació "separatista" que aquesta tarda se celebra a Barcelona sota el lema "Llibertat presos polítics. Som República". El president del PPC i candidat a la presidència de la Generalitat en les eleccions del 21-D, Xavier García Albiol, considera "inadmissible la utilització partidista" de la televisió pública catalana perquè "segueixi sent el principal instrument d'agitació de l'independentisme".

El PPC creu que l'emissió de la manifestació per TV3 suposa "una deslleialtat més d'aquest canal públic en favor d'una ideologia que el que pretén és trencar Catalunya de la resta d'Espanya" i més tenint en compte que "ja estem en un període de convocatòria electoral". Albiol havia demanat una pronunciació "urgent" a la Junta Electoral sobre la petició del PPC perquè impedís que TV3 pogués acabar retransmetent la "manifestació separatista" que aquesta tarda s'està portant a terme a Barcelona.

El president del PPC i candidat a la presidència de la Generalitat considera "impresentable" la "utilització de TV3 per a finalitats d'agitació social en favor de l'independentisme". En aquest sentit, a més, afegeix que "alguns continguts i informacions de TV3 són un autèntic escàndol democràtic".

stats