Publicitat
Publicitat

recull de premsa

El president de Cantàbria adverteix: “Anem despullats, no hi ha ni un euro. No suportarem un altre any més”, a la portada del diari 'El Mundo'

'El País' extrapola la reflexió a la resta de territoris estatals i assegura que "les autonomies adverteixen Rajoy que no poden fer més ajustaments"

Amb les elevades xifres de dèficit de l'Estat, que es van saber dilluns, sobre la taula, ' El Mundo' recull les declaracions del president de Cantàbria, que en una reunió aquest dimarts amb directors d'escola va advertir: "Anem despullats, no hi ha ni un euro. No suportarem un altre any més". ' El País' extrapola la reflexió a la resta de territoris estatals i assegura que "les autonomies adverteixen Rajoy que no poden fer més ajustaments". Per la seva banda, ' La Razón' avança que "Rajoy parla amb Van Rompuy per accelerar la negociació del dèficit".

' El Punt Avui' subratlla: "Ofegats pel dèficit'. L' ARA posa xifres al dèficit català i subratlla: "El Govern deu 6.500 milions als proveïdors i 709 milions a les entitats socials".

' El Periódico' dedica l'obertura al Mobile World Congress (MWC) i titula: "Mòbil per a tot". El diari presenta la imatge d'un codi QR a la portada que només es pot llegir amb un lector especial a través de dispositius mòbils. Conté un resum de la conferència de Zaryn Dentzel, CEO de Tuenti.

' La Vanguardia' opta per: "La grip porta al límit els hospitals catalans", i afegeix que el virus descompensa milers de malalts crònics, sobretot els d'edat més avançada.

Etiquetes

Més continguts de

PUBLICITAT
PUBLICITAT