Publicitat
Publicitat

recull de premsa

"La imminent reforma laboral obre fissures al govern espanyol", segons 'El País'

Adéu sentit i unànime de la premsa a l'artista català Antoni Tàpies

'El País' i 'El Mundo' obren les edicions d'aquest dimarts amb la futura reforma laboral de l'executiu de Rajoy. ' El País' diu: "La imminent reforma laboral obre fissures al govern espanyol", i afegeix que el ministre d'Economia, Luis de Guindos, prefereix una norma més dura que la que defensa el titular d'Hisenda, Cristóbal Montoro. Per la seva banda, ' El Mundo' obre amb les dades d'una enquesta de Sigma-Dos que assenyala: "El 65% dels aturats acceptaria un contracte amb 20 dies d'acomiadament", una de les mesures proposades per l'executiu espanyol.   

El rostre d'Antoni Tàpies ocupa totes les portades impreses d'aquest dilluns. Els diaris dediquen elogis de tot tipus i un reconeixement unànime a l'obra de l'artista català, mort aquest dilluns a Barcelona a l'edat de 88 anys.

"Tàpies, l'essència del compromís", assenyala ' Público'. ' El Punt Avui' diu : "Universal". L' ARA subratlla: "Immortal Tàpies". ' La Vanguardia' resumeix: "La mort de l'artista, un català universal, commociona el món de l'art". ' El Periódico' conclou: "Adéu, Tàpies".

També, a la premsa espanyola. ' El País' assenyala: "Mor Antoni Tàpies, el poeta de la matèria". ' El Mundo' qualifica l'artista català com "el mestre de l'abstracció". L'' Abc' utilitza una portada pintada per Tàpies per a una edició especial del diari el 1998 i subratlla: "El gran renovador de l'art espanyol". ' La Razón' opta per: "El silenci de Tàpies".

Pel que fa a la crònica esportiva, el Barça, coronat com el millor equip de l'any 2011 als Laureus, comparteix protagonisme amb la sentència del TAS contra el ciclista Contador, que el suspèn per dos anys d'activitat.

Postveritat

Etiquetes

Més continguts de

Postveritat
PUBLICITAT
PUBLICITAT