Publicitat
Publicitat

Recull de premsa

“El govern espanyol obligarà als alts càrrecs a publicar els seus sous”, segons 'La Razón'

La mesura formarà part de les línies bàsiques de la llei de transparència que presentarà aquest dimarts Sáenz de Santamaría. La cursa interna al PSOE entre Rubalcaba i Chacón per liderar el partit és el principal titular d'obertura aquest dilluns

La Razón obre l'edició d'aquest dilluns amb el titular: “El govern espanyol obligarà als alts càrrecs a publicar els seus sous”. La mesura formarà part de les línies bàsiques de la llei de transparència que presentarà aquest dimarts Sáenz de Santamaría, i obligarà als càrrecs nombrats per l'executiu espanyol a presentar les retribucions públiques percebudes. També en clau de política espanyola, l' Abc assegura: “El govern espanyol prepara una llei d'incentius per a emprenedors”. El Mundo destaca: "El govern espanyol limitarà els sous als bancs que tinguin ajudes".

La cursa interna al PSOE entre Rubalcaba i Chacón per liderar el partit és el principal titular d'obertura aquest dilluns. El Periódico diu: “A la caça de l'indecís”; La Vanguardia assegura: “Rubalcaba i Chacón arribaran al Congrés quasi empatats”. El País assenyala “Rubalcaba pren un lleuger avantatge en la carrera per liderar el PSOE”. No obstant, Público revela “Un centenar de delegats 'no alineats' decidirà el líder”.

El Punt Avui obre l'edició impresa amb el titular: “Pals a les rodes a la línia de Catalunya al País Valencià del TAV”.

L' ARA opta per: “Catalunya ja envia més treballadors fora dels que rep”.

Postveritat

Etiquetes

Més continguts de

Postveritat
PUBLICITAT
PUBLICITAT