Mèdia 04/07/2017

13TV fa oficial l'adeu d'Alfredo Urdaci i Nieves Herrero

El nou director d'informatius del canal de la Conferència Episcopal serà José Luis Pérez

Ara
1 min
13TV prescindeix d'Alfredo Urdaci i Nieves Herrero

BarcelonaSeguint el pla per rejovenir la seva audiència, la cadena 13TV ha fet oficial a través d'un comunicat que prescindeix d'Alfredo Urdaci, Nieves Herrero i María Pelayo. La cadena ha anunciat que Urdaci i Pelayo tanquen la seva etapa als informatius de la cadena després de tres temporades formant-ne part. El seu comiat s'uneix al de Nieves Herrero, que seguirà presentant el magazín 'Hoy es noticia' fins al 14 de juliol.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

L'encarregat de substituir Urdaci com a director d'informatius de 13 TV serà José Luis Pérez, que compaginarà el nou càrrec amb la seva funció com a responsable dels serveis informatius de la cadena COPE.

Tot i l'anunci, la cadena ha assegurat que es buscaran "nous formats adaptats" als perfils dels tres comunicadors dins de la nova estructura de la programació. A més, reconeix la feina de tots tres i elogia la seva categoria professional.

13TV està immersa en un procés de renovació que inclou la reorientació de la graella per captar un públic més jove del que té ara. A principis de juny, la cadena va emetre un comunicat en què anunciava per al setembre una programació més "sòlida, moderna i ambiciosa".

stats