GRUPS DE COMUNICACIÓ
Mèdia 09/02/2011

Prisa detalla de quins mitjans vol acomiadar els 2.500 treballadors

Ha fet la proposta concreta als sindicats. El grup desvincula la retallada de l'entrada de Liberty

Redacció
1 min

BarcelonaEn una reunió mantinguda amb els representants sindicals, Prisa ha posat sobre la taula de quines branques del grup vol acomiadar els 2.500 treballadors dels que va anunciar el passat 25 de gener que es desprendria.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

La Federació Espanyola de Sindicats de Periodistes ha fet públiques les dades que els ha explicat l'empresa, segons les quals vol acomiadar 783 treballadors de la divisió de televisió, 522 de ràdio a l'Estat espanyol, 126 de ràdios a l'estranger i 412 de Catsa (el centre d'assistència telefònica del grup). Pel que fa a premsa (on s'hi inclouen els diaris El País, Cinco Días, l'esportiu As i les revistes del grup), vol prejubilar 100 treballadors d'aquest sector i acomiadar-ne 119 que hi fan tasques de producció i 26 de suport a premsa.

Segons afegeix la FESP, els representants de Prisa han insistit que no s'ha de vincular l'entrada de la inversora nord-americana Liberty al grup amb el pla de reestructuració que afecta 2.500 treballadors (el 18% dels que hi treballen).

stats