PREMSA
Mèdia 25/02/2012

Jaume Roures, sobre el tancament de 'Público': "N'han caigut d'altres i en cauran més"

L'empresari argumenta que el diari ha estat l'objectiu d'una triple crisi: econòmica, del paper i de les esquerres

Efe
1 min
Jaume Roures a Los Ángeles. EFE

Los ÁngelesEl productor i empresari Jaume Roures, president de Mediapro i accionista majoritari del diari 'Público' –que avui ja no ha sortit als quioscos– ha dit aquesta matinada des de Los Ángeles que "n'han caigut d'altres [de diaris] i, desgraciadament, en cauran més".

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Roures ha fet aquestes declaracions en un hotel de Beverly Hills després d'una roda de premsa sobre les candidatures als Oscars de 'Midnight in Paris', produïda per Mediapro. L'empresari ha argumentat que el tancament s'ha propiciat per tres causes: la crisi econòmica, la del paper davant el model digital i la de la política de les esquerres a Espanya.

"Teníem 100.000 exemplaris diaris de paper i 5,5 milions d'usuaris únics al digital. La diferència no és casualitat", ha manifestat. "Bàsicament, els diners que hi havíem invertit s'han acabat", ha agregat.

Roures ha definit 'Público' com "un projecte personal", i que "mai ha estat el diari de Mediapro". "Estic molt fotut. Durant aquests anys hem fet grans esforços emulant l'exemple d'altres diaris que sí que han funcionat, però no crèiem que aquesta crisi fos tan profunda i llarga".

stats