Mèdia 15/05/2019

El ‘Quatre gats’ destapa un cas d’abusos sexuals a menors

Carme Diaby explica que un amic dels seus pares va abusar d'ella des dels cinc fins als dotze anys

Ara
1 min
El ‘Quatre gats’ destapa un cas d’abusos sexuals a menors

BarcelonaEl Quatre gats de TV3 tanca la temporada aquest dimecres (22.35 h) amb un reportatge que destapa un cas d’abús sexual a una menor. La protagonista del programa que presenta Ricard Ustrell és Carme Diaby, una noia nascuda al Senegal però que viu a Catalunya des que tenia un any i que va ser víctima d’abusos per part d’un amic dels seus pares des dels cinc anys fins als dotze.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Després de molt de temps en silenci finalment es va decidir a explicar el cas al seu entorn i, després, a denunciar el seu agressor a la policia. L’home, que treballava com a mestre en una mesquita de Granollers, ha estat apartat del càrrec arran de la denúncia, tot i que de moment el procés judicial continua obert.

El programa també compta amb el testimoni dels pares de la Carme, una amiga íntima de la família que és la primera persona a qui va explicar el cas, la seva psicòloga, la seva advocada, una antiga mestra i un inspector dels Mossos d’Esquadra. A més, el reportatge es completa amb un epíleg en què la Carme comparteix la seva experiència amb l’escriptora Bel Olid i la cantant Lídia Pujol, que també van ser víctimes d’abusos sexuals durant la infància.

stats