Publicitat
Publicitat

Música

El premi es lliurarà el 5 d'abril a la seu de Ràdio 4

'L'ingenu és lliure', d'Ix!, Disc Català de l'Any 2010 de Ràdio 4

Ha estat el treball en llengua catalana més votat pels internautes de tots els que es van editar l'any passat

L'àlbum L'ingenu és lliure, dels Ix!, ha guanyat el premi Disc Català de l'Any 2010 que atorga Ràdio 4. L'emissora ho ha fet públic a través del programa musical Catalunya Express, l'organitzador del premi. Les votacions per escollir el millor disc en llengua catalana editat durant l'any passat es van tancar divendres, i van donar la victòria al tercer àlbum d'aquest grup de pop independent amb components de Sabadell, Santa Coloma de Gramenet i Cadaqués.

El guardó se'ls lliurarà en un acte que tindrà lloc el dia 5 d'abril a la seu de Ràdio 4 a Barcelona i que presidirà el conseller de Cultura, Ferran Mascarell. Durant la festa els Ix! interpretaran algunes de les seves cançons, i també hi participarà un altre grup encara per confirmar.

El Disc Català de l'Any s'escull a través d'una votació popular per internet i en dues fases: la primera permet votar qualsevol àlbum editat durant l'any anterior en llengua catalana, mentre que a la segona els candidats queden reduïts a deu, els que més vots hagin aconseguit durant la primera fase.

Etiquetes

Més continguts de

PUBLICITAT
PUBLICITAT