Publicitat
Publicitat

"El règim de la por", a l'ARA Diumenge

Supervivents dels camps de concentració de Corea del Nord relaten els horrors del règim que ara lidera Kim Jong-un. I també, entrevista de Carles Capdevila a Frédéric Gros, professor de filosofia a la Universitat París-XII

LA PORTADA, EN PDF

Menjar rates o morir de gana: Sobreviure a les presons de Corea del Nord. El Consell de Seguretat de l’ONU té sobre la taula el debat sobre els crims del règim de Kim Jong-un.

També trobareu a l'ARA Diumenge:

  • Entrevista de Carles Capdevila a Frédéric Gros, professor de filosofia a la Universitat París-XII. Caminar sense voler arribar enlloc, només per fer-ho, per pensar, és el que proposa a Andar, una filosofía (Taurus), el llibre que va presentar a Barcelona en el marc d’una conferència al CCCB.
  • El llegat més quotidià de la Primera Guerra Mundial. Les trinxeres de la gran guerra van ser també el laboratori de proves de molts productes i conceptes que formen part del nostre dia a dia 100 anys després. Des de l’ús generalitzat dels preservatius fins al mètode Pilates passant per la creació dels passaports o l’auge de la propaganda política amb els primers mitjans de comunicació de masses.
  • La ciència que ha destacat el 2014. Podrem aconseguir la vida eterna? La vida a la Terra va arribar en un meteorit? Es poden esborrar els records? Algunes d’aquestes qüestions són les que tracten alguns dels estudis que ‘Science’ i ‘Nature’ han triat com els millors d’aquest any que s’acaba.
Postveritat

Més continguts de

Postveritat
PUBLICITAT
PUBLICITAT