Mèdia 13/02/2015

Els reis brinden per Freixenet

Joan Callarissa
1 min
Els reis brinden per Freixenet

BarcelonaFreixenet va organitzar ahir una visita amb els reis d’Espanya per les seves instal·lacions de Sant Sadurní d’Anoia que va portar una legió de periodistes fins a 30 metres sota terra. En aquest espai, els monarques van descobrir un celler que els homenatja, la Cava Reial, on es guarda un cava del 1982 que també els homenatja, el Reserva Real.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Sota terra, els reis van autografiar una barrica de cava i es van deixar fotografiar amb altres barriques, amb ampolles de cava, amb el president de les caves i amb la comitiva política que els seguia, formada pels consellers Puig i Pelegrí, entre d’altres. Unes instantànies que es van tornar a fer més tard a l’exterior i que van ser el precedent d’un dinar en el qual es va permetre als periodistes observar com els comensals feien dos brindis -amb Elyssia Pinot Noir- per Freixenet. Un, a proposta del president del grup, Josep Lluís Bonet; l’altre, de Felip VI.

Les úniques paraules de la jornada van ser les dels seus dos breus i coincidents discursos. Bonet es va mostrar “feliç” que Freixenet sigui un cava “català”, “espanyol” i “líder”, i el rei estava “molt content” que l’empresa sigui “un exemple del millor esperit emprenedor espanyol”. Un menú de Nandu Jubany -amb postres de Jordi Roca-, degustat quan la premsa ja havia marxat, va ser el context en què l’empresa va concloure el seu centenari, motiu de la invitació dels reis.

Letícia, que anava vestida a conjunt del Pinot Noir, va baixar els quatre pisos fins a les caves sobre uns alts talons i no va deixar de somriure.

stats