L'especial de 'Friends' també es podrà veure a l'estat espanyol

La HBO ha confirmat avui que oferirà l'episodi de retrobament, que aquesta setmana va fer públic el primer tràiler

2 min

Després de diversos ajornaments a causa de la pandèmia, l'especial de retorn de Friends ja és una realitat i es podrà veure a l'estat espanyol a través de la HBO a partir del 27 de maig, segons ha confirmat avui la plataforma. HBO Max, el servei de streaming que l'emetrà als Estats Units, va compartir aquesta setmana el primer tràiler de l'episodi, en el qual es pot veure els actors principals –Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matthew Perry, Matt LeBlanc i David Schwimmer– recordant anècdotes del rodatge de la sèrie, llegint guions d'algunes de les escenes més populars i reproduint moments icònics, com el joc de preguntes que fa que la Rachel i la Monica perdin el seu pis i s'hagin de traslladar a l'apartament del Chandler i el Joey. L'episodi s'ha rodat en alguns dels escenaris més representatius de la sitcom, com ara el Central Perk o el menjador del pis de la Monica.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

La gravació de l'especial es va endarrerir diverses vegades a causa del coronavirus, ja que els responsables volien tenir públic en directe, tal i com s'enregistrava la sèrie original.

A més de comptar amb els actors principals de la sitcom, l'especial té una llarga llista de convidats en què hi ha Tom Selleck, que va interpretar el Richard, la parella de la Monica abans de casar-se amb el Chandler; James Michael Tyler, que va donar vida al Gunther, el responsable del cafè Central Perk, punt de reunió del grup d'amics; i Maggie Wheeler, la Janice, la peculiar nòvia del Chandler durant bona part de la sèrie. També apareixerà Reese Witherspoon, que va interpretar la germana de la Rachel en un parell d'episodis i que actualment torna a compartir repartiment amb Jennifer Aniston a The morning show.

La llista de convidats es completa amb diversos famosos que explicaran què va significar per a ells la sèrie. Així, hi apareixeran David Beckham, Justin Bieber, Lady Gaga o Malala Yousafzai.

stats