Mèdia 16/02/2015

Risto Mejide anuncia per sorpresa que 'Viajando con Chester' no tornarà

El programa es va acomiadar al desembre, però Cuatro havia avançat que en preparava una quarta temporada

Ara
1 min
L'alcalde de Vinaròs amb Risto Mejide a 'Viajando con Chester'

Barcelona'Viajando con Chester' no continuarà. Ho ha anunciat per sorpresa, aquest dilluns, el presentador del programa, Risto Mejide, a través d'un tuit en què ha agraït la confiança al grup Mediaset i a la productora La Fábrica de la Tele, però en què no ha donat cap detall sobre els motius de la cancel·lació del programa. Posteriorment, Mediaset ha publicat un comunicat on se suggeria que l'escull ha estat la negociació del contracte i la negativa del publicista a acceptar la rebaixa de condicions que li exigia la cadena.

El programa s'havia estrenat el 23 de febrer de l'any passat i al desembre va tancar la seva tercera etapa. Cuatro va anunciar llavors que en preparava una quarta "amb nous convidats, nous Chesters, nous entapissats i un horitzó molt més internacional". "No podem avançar gaire de la pròxima temporada, però sí que podem dir que hi haurà sorpreses. Rebrem convidats que havien dit que sí però que no havien pogut venir per qüestions d'agenda i també hi haurà convidats de talla internacional, persones que són famoses aquí i també fora de les nostres fronteres que estan desitjant fer un Chester", assegurava el presentador fa menys de dos mesos en un comunicat difós per Cuatro.

Les dues primeres temporades del programa, de sis capítols cadascuna, s'havien emès a la primavera amb una mitjana de gairebé 1,4 milions d'espectadors i un 7% de quota de pantalla a Espanya, però els registres havien millorat a la tardor, quan les 15 entregues de la tercera etapa es van situar amb un 9,1% de 'share' mitjà i més d'1,8 milions de seguidors.

stats