ARA

La sèrie completa de ‘Bola de drac’, amb l’ARA

Una col·lecció de 37 DVD amb tots els capítols

Des d’avui i fins al dia 18 l’ARA ofereix als seus lectors la sèrie completa de Bola de drac en DVD. Es tracta d’una col·lecció de set capses que inclouen, en conjunt, 37 DVD amb els 153 capítols de la sèrie original, emesa al Japó entre el 1986 i el 1989 i que TV3 va portar a Catalunya el 1990. En total són més de 70 hores amb totes les aventures del Son Goku, la Bulma, el Krilin, el Cor Petit i companyia. La col·lecció està valorada en 250 euros, però l’ARA l’ofereix per només 99,99 euros.

El pack de 37 DVD de Bola de drac no es distribuirà als quioscos, sinó únicament a través de la web de l’ARA. Per aconseguir-lo cal accedir a promo.ara.cat/boladedrac abans del 18 de juliol i introduir-hi les dades de contacte. El lliurament es completarà en el termini màxim d’una setmana.

Coincidint amb el llançament d’aquesta promoció la web de l’ARA estrena avui un concurs dedicat als seguidors de la sèrie creada per Akira Toriyama. El joc consisteix en un test de deu preguntes sobre els personatges i les trames de la ficció. Entre les persones que encertin més respostes -i demostrin, per tant, que són veritables experts en Bola de drac - el diari sortejarà tres figures del Son Goku i dues del Iamxa.

Bola de drac explica la història del Son Goku, un nen que té una cua d’animal molt peculiar i que ha crescut amb el seu avi a la muntanya. Un dia el Son Goku coneix la Bulma, una noia que està buscant les anomenades boles de drac, set esferes que, si s’ajunten, fan aparèixer el drac Shenron, que pot concedir qualsevol desig. El Goku decideix acompanyar la Bulma per intentar reunir-les i a partir d’aquí tots dos comencen un viatge ple de peripècies en què hauran de fer front a criatures fantàstiques i molt perilloses.

Arran de la seva estrena a TV3, el 15 de febrer del 1990, Bola de drac es va convertir en tot un fenomen a Catalunya. La ficció original i les seves seqüeles, Bola de drac Z i Bola de drac GT, van estar en antena fins al 2001 i al cap d’una dècada la cadena les va recuperar al canal juvenil 3XL per donar resposta a les peticions dels fans. Actualment els personatges creats per Akira Toriyama encara tenen espai al canal Super3. Fa un any es va estrenar al Japó Dragon Ball Super, una nova seqüela que encara no ha arribat a Catalunya.

Més continguts de