Mèdia 19/10/2020

Serielizados Fest arrenca una setena edició que serà semipresencial

Entre els participants d'aquest any destaca Damon Lindelof, creador de 'Watchmen' i 'Perdidos'

Ara
1 min
Damon Lindelof

BarcelonaSerielizados Fest, la cita amb les sèries que se celebra des de fa set anys a Barcelona, arrenca aquest dimarts una nova edició que, a causa del coronavirus, serà semipresencial. El cartell del festival combinarà xerrades virtuals, com la de Damon Lindelof, creador de Watchmen i Perdidos, o la de Sally Wainwright, responsable de Happy Valley i Gentleman Jack, amb activitats presencials tant a Barcelona com a Madrid. Entre les cites que sí que podran comptar amb públic hi ha la sessió inaugural al cinema Phenomena amb l'estrena a Espanya d'Everything's gonna be okay, la nova ficció del creador australià Josh Thomas, o la projecció en exclusiva la teatre del CCCB de la nova sèrie de TV3 Buga, Buga, que s'estrenarà a la televisió pública el 2021. Pel que fa a Madrid, el festival s'estrenarà amb l'estrena de Nasdrovia, la comèdia protagonitzada per Leonor Watling que arribarà a Movistar+ el 6 de novembre.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

La crisi sanitària ha obligat a fer bona part de la programació de manera digital. D'aquesta manera, les converses amb els convidats internacionals es podran seguir a través del canal de YouTube del festival, mentre que les estrenes de sèries internacionals inèdites es podran veure a Filmin.

Una de les novetats d'aquest any és que el premi a la millor sèrie del festival el concedirà un jurat format pel guionista Javier Olivares, la periodista i professora de comunicació audiovisual a la Universidad Carlos III de Madrid Concepción Cascajosa i la dissenyadora de vestuari Bina Daigeler.

stats