'Killing Eve' prepara un 'spin-off'

La nova sèrie serà una preqüela i se centrarà en el personatge de l'espai Carolyn Martens

1 min
Eve Polastri i Carolyn Martens

BarcelonaKilling Eve (HBO) està emetent la seva temporada de comiat, però els seus seguidors encara no diran l'adeu definitiu a alguns dels personatges. BBC America i AMC Networks, les dues cadenes responsables de la ficció, han anunciat que preparen un spin-off que tindrà com a protagonista Carolyn Martens, la cap d'Eve Polastri durant bona part de la sèrie. El personatge, interpretat per Fiona Shaw, és un dels més carismàtics de la sèrie.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Segons avança Deadline, el projecte en el qual s'està treballant és una preqüela de la sèrie original i se centraria en els anys de la Carolyn com a espia a la Unió Soviètica. La notícia sobre el possible spin-off arriba després que aquesta setmana la guionista de Killing Eve, Laura Neal, assegurés en una entrevista que l'univers de la sèrie es podia expandir. Fiona Shaw ha estat nominada dues vegades a l'Emmy com a millor secundària gràcies a aquest paper. Tot i que no es va endur els premis de l'Acadèmia de la Televisió dels Estats Units, sí que va guanyar el Bafta de televisió per la seva interpretació de Carolyn Martens.

Killing Eve explica la pertorbadora relació entre una assassina a sou anomenada Villanelle i una agent de l'MI6 britànic, Eve Polastri.

stats