Mèdia Sèries 23/11/2021

'Ojo de Halcón', l'aventura Marvel més nadalenca

La nova sèrie del segell de còmics arriba aquest dimecres a Disney+

2 min
Els protagonistes de la sèrie

El segell Marvel és un dels grans atractius de Disney+ i una font inesgotable d'històries per a tots els públics. Amb la proximitat de Nadal, la plataforma estrena aquest dimecres els dos primers episodis d'Ojo de Halcón, la nova aventura de la factoria de superherois. En la nova minisèrie de sis episodis, Jeremy Renner repeteix en el personatge de Clint Barton, més conegut com a Ojo de Halcón, que ara s'haurà de fer càrrec de la jove Kate Bishop (Hailee Steinfeld), una noia de 22 anys que sent devoció pel superheroi. A més de fer de mentor de la Kate, el Clint intenta reconnectar amb la seva família durant les festes de Nadal.

Renner forma part de la família Marvel des de fa gairebé una dècada, quan va aparèixer breument com a Ojo de Halcón a Thor (va reprendre el paper a Los vengadores i ja no l'ha deixat). En canvi, Steinfeld, nominada a l'Oscar a millor secundària quan tenia 14 anys per True grit, s'incorpora a la factoria de fantasia. "Kate Bishop és un personatge que m'hagués agradat tenir quan estava creixent. Algú que és ambiciós, que té un objectiu i que és disciplinat, i que és capaç de fer tot el que faci falta per aconseguir les seves fites", explicava l'actriu durant la presentació d'Ojo de Halcón. Amb només 24 anys, Steinfeld, que també té una trajectòria com a cantant, ja ha comandat els seus propis projectes audiovisuals, com ara la sèrie Dickinson, de la qual és protagonista i productora.

En un principi, el projecte sobre Ojo de Halcón va ser concebut com una pel·lícula, però finalment el seu responsable, el productor Trinh Tran, el va reconvertir en una sèrie per poder-hi encabir totes les trames. "Teníem un venjador del qual encara no havíem explorat el passat. Havíem d'introduir un nou personatge i tenir prou temps per crear un vincle entre tots dos i aconseguir aquella dinàmica especial dels còmics que a tothom li agrada tant. Així que convertint la història en una minisèrie teníem sis hores, tres vegades més que una pel·lícula, i això ens donava tota la flexibilitat creativa que necessitàvem", remarca Tran.

stats