Plataformes

Salaris milionaris: quant cobren els (no tan) nens de 'Stranger things'?

Els protagonistes de la sèrie de Netflix han aconseguit un augment de sou per a la temporada final

3 min
Quatre dels protagonistes de 'Stranger things'

BarcelonaVan començar a Stranger things sent uns nens i s'acomiadaran de la sèrie sent adults milionaris. Els protagonistes de la popular ficció de Netflix han aconseguit un augment de sou per rodar la cinquena i última temporada. Segons els mitjans nord-americans, els quatre protagonistes masculins –Gaten Matarazzo, Caleb McLaughlin, Noah Schnapp i Finn Wolfhard– cobraran més de set milions de dòlars per filmar els últims episodis de Stranger things. Millie Bobby Brown, que interpreta l'Eleven, la gran protagonista de la sèrie, no forma part d'aquest grup perquè té un acord d'exclusivitat individual amb la plataforma. Tot i que no se sap quant cobrarà per la sèrie, amb la segona part de la pel·lícula Enola Holmes Brown, de 19 anys, va rebre el segon sou més alt de tota la indústria per a una actriu: 10 milions de dòlars.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

En el grup dels actors de la sèrie que cobraran set milions de dòlars també hi figura Sadie Sink, que es va incorporar a Stranger things en la segona temporada i que ha anat guanyant protagonisme a mesura que la trama avançava. L'actriu ha pressionat per ser inclosa en el segment de repartiment que rebrà set milions de dòlars per temporada. El caixet dels protagonistes de la sèrie ha anat creixent en paral·lel a la popularitat de la ficció: en la temporada tres, els actors van cobrar 250.000 dòlars per episodi, que suposen dos milions de dòlars per tota la temporada.

Amb tot, els ja no tan nens de Stranger things no són els intèrprets que més cobren de tota la sèrie. Segons els mitjans nord-americans, els dos principals actors adults de la ficció, Winona Ryder i David Harbour, s'embutxacaran 9,5 milions de dòlars. En la banda baixa del rànquing de sous hi ha els actors que interpreten els personatges adolescents secundaris, com ara Maya Hawke, Natalia Dyer i Joe Keery, que s'enduran una mica més de sis milions de dòlars per la cinquena temporada, que segurament s'estrenarà el 2024.

Stranger things és una de les ninetes dels ulls de Netflix. La quarta temporada de la sèrie dels germans Duffer té l'honor de ser la més vista d'una sèrie en anglès de tota la plataforma.

Sortida de l'armari de Noah Schnapp

En els últims dies, la sèrie de Netflix ha estat d'actualitat arran de la sortida de l'armari de Noah Schnapp, que va saltar a la fama quan tenia 11 anys i ara en té 18. A través d'un vídeo de TikTok, xarxa on té més de 32 milions de seguidors, Schnapp ha explicat que és gai. El vídeo, en què se sent un àudio que diu "En realitat mai va ser tan important", mostra un text escrit per l'actor que diu: "Quan finalment vaig explicar a la meva família i els meus amics que era gai, després d'estar 18 anys espantat a dins de l'armari, tot el que em van dir va ser: «Ja ho sabem»".

@noahschnapp

I guess I’m more similar to will than I thought

♬ original sound - princessazula0

A més, el text que acompanya la publicació afegeix: "Suposo que m'assemblo més al Will del que creia". El comentari és una referència al personatge que Schnapp interpreta a Stranger things, que en la quarta temporada insinuava d'una manera força evident que era gai i està enamorat del seu amic Mike. La publicació de l'actor a TikTok ha superat els dotze milions de "M'agrada" i ha rebut nombrosos missatges de suport.

Schnapp compagina la interpretació amb els estudis d'innovació i emprenedoria empresarial que cursa la Universitat de Pennsilvània, on va entrar l'any 2022. El vídeo del moment en què va saber que havia estat acceptat a la universitat també es va fer viral.

stats