Mèdia Sèries 27/07/2021

Sèries mítiques que tornen amb episodis nous

'Sexo en Nueva York', 'Dexter' i 'Cómo conocí a vuestra madre' reviuran amb noves produccions

4 min
El retorn de 'Sexo en Nueva York' no comptarà amb Kim Catrall

BarcelonaLa indústria audiovisual està àvida de noves històries. Ho evidencien els centenars de sèries estrenades cada any: el 2019, els Estats Units van batre el rècord amb 532 noves ficcions, segons un estudi del departament de recerca de la cadena FX. Però, a la vegada, les plataformes de streaming saben del cert que algunes sèries són immunes al pas del temps i que funcionen com un cavall guanyador. Per això aquest any unes quantes productores han optat per ressuscitar ficcions mítiques d'anys enrere, que fa temps que van posar el punt final però que encara aglutinen grans quantitats de seguidors a tot el món. Aquests són alguns dels retorns més destacats.

Sexo en Nueva York

Carrie Bradshaw tornarà a la pantalla amb deu episodis especials

Des que es va anunciar el retorn de Sexo en Nueva York, una de les comèdies romàntiques més seguides de la història, l'expectativa no ha parat de créixer. L'equip de la sèrie prepara deu episodis especials –encara sense data d'estrena– amb el títol And just like that..., en què apareixeran alguns dels personatges mítics, com la periodista Carrie Bradshaw (Sarah Jessica Parker) i les seves amigues Miranda Hobbes (Cynthia Nixon) i Charlotte York Goldenblatt (Kristin Davis). La sèrie, produïda per la HBO, reprendrà les vides dels protagonistes en l'actualitat i explicarà què se n'ha fet de Mr. Big (Chris Noth), el gran amor de Carrie Bradshaw, i de l'Aidan (John Corbett), el fuster amb qui la protagonista va mantenir una llarga relació. Qui no hi sortirà és l'actriu Kim Catrall, que hi interpretava Samantha Jones, la quarta amiga del grup.

Gossip Girl

El retorn del drama adolescent ja és la sèrie original més vista de la HBO Max

Estrenada el 2007, Gossip Girl va ser un dels primers drames d'institut amb milers de seguidors. La sèrie, que es va acabar el 2012, girava al voltant de les vides privilegiades d'un grup d'adolescents de Manhattan. HBO Max l'ha recuperat amb un argument i uns actors diferents, tot i que segueix la línia de la producció original. Una nova generació de l'elit novaiorquesa compartirà xafarderies a través d'un compte d'Instagram que gestionaran diversos membres de la colla protagonista. Format per deu episodis, el retorn de Gossip Girl es va estrenar el 15 de juliol als Estats Units i ja s'ha convertit en la sèrie original més vista des del llançament de la HBO Max. Ara per ara, la plataforma només dona servei als EUA, de manera que la ficció només es pot veure des d'allà i encara no hi ha data d'estrena a l'estat espanyol.

Dexter

Un nou final per a un dels 'thrillers' policíacs més celebrats

L'assassí forense que s'encarrega de desfer-se dels criminals més buscats va abandonar la televisió fa vuit anys amb un final ple de polèmica. Els fans de Dexter es van queixar que la sèrie es tancava amb un garbuix de trames inconcluses i girs de guió inversemblants. Per posar-hi remei, Showtime ha repescat la història de Dexter amb el mateix actor, Michael C. Hall, de protagonista, però amb un títol nou: Dexter: New Blood. La producció comptarà amb deu episodis que transcorreran deu anys després del final del 2013, amb el forense convertit en llenyataire després d'adoptar una nova identitat. Dexter: New Blood s'estrenarà el 7 de novembre a Movistar+.

Cómo conocí a vuestra madre

La mítica comèdia reviu amb una nova protagonista que interpreta Hillary Duff

Durant nou anys, Cómo conocí a vuestra madre va retenir milers d'espectadors al davant de la pantalla per resoldre la incògnita que anuncia el títol de la sèrie. La comèdia es va acomiadar el 2014 amb un final tancat, però ara Hulu ha decidit replicar-ne l'estructura amb una nova història titulada How I met your father. En aquesta ocasió, la protagonista serà Hilary Duff, que hi encarnarà la Sophie, una mare de família que explica al seu fill com va conèixer el seu pare. La dona relatarà tres històries d'amor, una de les quals encapçalada per Chris Lowell, que hi encarnarà un conductor d'Uber amb el somni de convertir-se en músic. How I met your father transcorrerà al 2021 i estarà connectada amb la ficció original, fins al punt que alguns dels seus personatges trauran el nas en aquesta nova entrega. La producció es començarà a rodar el 2 d'agost a Los Angeles.

Los Soprano

Els inicis del mafiós més famós de la televisió, en forma de pel·lícula

Durant anys, el creador de Los Soprano, David Chase, es va negar a produir noves històries al voltant de la sèrie, considerada un clàssic de la televisió. La decisió de Chase semblava inamovible fins al 2018, quan per sorpresa va anunciar que tiraria endavant una pel·lícula en format de preqüel·la sobre els inicis de Tony Soprano, el protagonista de la ficció. Titulada The Many Saints of Newark, la pel·lícula transcorrerà als anys 70 a Newark i abordarà l'origen de la Màfia, com també les tensions racials entre afroamericans i italoamericans. El jove Tony Soprano serà interpretat per Michael Gandolfini, el fill de l'actor James Gandolfini, que encarnava el personatge a la ficció original i que va morir el 2013. Produïda per Warner Bros, la pel·lícula s'estrenarà el 24 de setembre.

stats