Torna 'Futurama' 23 anys després de la seva estrena

La sèrie d'animació tindrà vint episodis nous

Laura Minguella
1 min
Cancel·len Futurama

BarcelonaLa plataforma Hulu –que a Espanya distribueix els seus continguts a través de Disney+– ha encarregat 20 nous episodis de la sèrie d’animació per a adults Futurama, creada originalment per Matt Groening i David X. Cohen i que va ser cancel·lada el 2013.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Molts dels actors que van donar veu als personatges de la sèrie original tornaran a fer-ho en aquesta nova entrega, excepte en el cas dels personatges secundaris i del robot Bender, una de les criatures més carismàtiques de l'univers de Futurama. John DiMaggio, l’actor que va posar-li veu, no s’ha pronunciat directament al respecte, però ha compartit diversos tuits en què diferents usuaris demanaven el seu retorn a Futurama.

La producció de la nova temporada de Futurama començarà aquest mes de febrer i l’estrena no serà fins al 2023. Aquesta és la segona vegada que la sèrie torna des que es va estrenar l’any 1999 a Fox, cadena que en va emetre quatre temporades. L'any 2009, Comedy Central la va recuperar i la va emetre fins al 2013, quan la va donar per finalitzada.

Futurama va aconseguir una gran quantitat de fans al llarg dels anys i va ser tot un èxit en el món de l’animació per a adults. La sèrie ha obtingut un total de 14 nominacions als Emmy i n’ha guanyat 6. Els productors es mostren positius de cara a la nova temporada, ja que compten amb tot el suport dels seus fans, que, després de nou anys sense nous episodis, volen conèixer les noves peripècies d’en Philip i companyia.  

stats